Kiełbasy cienkie — wędliny wieprzowe w naturalnych osłonkach wykonujemy z rozdrobnionego mięsa oraz poddajemy procesom wędzenia i parzenia.
Charakterystyczny smak i zapach zawdzięczają starannie opracowanej recepturze i oryginalnej kompozycji naturalnych przypraw. Kiełbasy grube — produkty wykonujemy z dużych kawałków mięsnych z dodatkiem specjalnych przypraw. Parzymy w osłonkach. Kiełbasy z przeznaczeniem do plastrowania.
wybór należy do ciebie:
kiełbasa francuska od wielu lat ma swoich polskich zwolenników. charakterystyczny smak mieszanki przypraw sprawia, że kiełbasa pasuje na każdą okazję.
kiełbasa polska biała parzona typowa, niewędzona w naturalnej osłonce. produkt doskonale nadaje się na grilla. w smaku wyczuwalny aromat naturalnej mieszanki przypraw.
kiełbasa wiejska produkowana od początku powstania firmy. jedna z najbardziej popularnych i lubianych kiełbas w naszym asortymencie.