WĘDLINY DOJRZEWAJĄCE I PODSUSZANE

Wędliny podsuszane, swoją długą żywotność zawdzięczają procesowi wielokrotnego wędzenia i suszenia.

Dojrzewajace natomiast po przyprawieniu lekko wędzimy i poddajemy procesowi długiego dojrzewania.

CHORIZO

JAŁOWCOWA Z DZICZYZNY

KRAKOWSKA SUCHA

KRAKOWSKA SUCHA Z ZIELONYM PIEPRZEM

PODSUSZANA Z DZIKA

POLSKA SUCHA KOCIEWSKA

KABANOSY NATURALNE

KABANOSY NATURALNE Z ŻURAWINĄ

KABANOSY Z JELENIA

KINDZIUK KOCIEWSKI

KINDZIUK KOCIEWSKI Z PIEPRZEM

SCHAB TRADYCYJNY KOCIEWSKI

SZYNKA TRADYCYJNA KOCIEWSKA

dziczyzna jest jednym z najzdrowszych mięs

Obfituje w witaminy, zwłaszcza z grupy B oraz minerały — wapń, fosfor i magnez zawartość białka to 21–23%, a tłuszczu zaledwie 1–8% jej ciemnoczerwone zabarwienie wskazuje na obecność dobrze przyswajalnego żelaza