NAPISZ DO NAS
* Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu kontaktowym przez ST RĄBAŁA Sp. z o.o., w celu otrzymania odpowiedzi na zadane pytanie. Podanie danych jest dobrowolne. Dane osobowe przetwarzane będą doraźnie w celu udzielenia informacji, o które zostanie poproszony administrator – na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych. Pełne informacje o zasadach przetwarzania przez nas danych osobowych dostępne są tutaj.
Dane kontaktowe
St. Rąbała Sp. z o.o.
Bielawki 6, 83-130 Pelplin
NIP: 593-25-94-070
KRS: 438099
Sąd rejonowy Gdańsk-Północ w Gdańsku VII
Wydział Gospodarczy

Dane kontaktowe
Sekretariat
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
+48 58 536 18 08
Rzecznik prasowy
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
+48 882 366 454
Dział Handlowy
POMORSKIE I KUJAWSKO-POMORSKIE
Specjalista ds. Sprzedaży detalicznej i hurtowej
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
+48 532 756 600
MAZOWIECKIE
Specjalista ds. Sprzedaży hurtowej
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
+48 538 513 700
Dział Obsługi Klienta i Zamówień
+48 784 974 251
+48 784 974 268
Sklepy firmowe
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
+48 664 125 562
Dział Skup żywca
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
+48 784 974 270
Dział księgowości i kadr
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
+48 784 974 264
+48 784 974 266
Dział Kontroli Jakości
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.