Od początku działalności posiadamy wędzarnie tradycyjne, dzięki którym wyroby smakują wyjątkowo smacznie i naturalnie.
Używamy mięsa wysokiej jakości i wyselekcjonowanego drewna, co sprawia, że sam proces jest niepowtarzalny przez innych. Dzięki temu wyroby z masarni ST Rąbała, mają wspaniały smak i aromat, doskonałą soczystość i delikatność.
W harmonii z naturą i według dawnych receptur tworzymy wyroby zgodnie z tradycyjną sztuką masarnictwa regionu Kociewie.
Najlepszym wyznacznikiem jakości są w kwestii smaku opinie naszych klientów. Bardzo cenimy zdanie konsumentów i cieszymy się, że wysoko oceniają nasze wyroby.
Przedsiębiorstwo w pełni jest dostosowane do wymogów Unii Europejskiej, w firmie funkcjonuje system kontroli jakości i higieny HACCP.
Masz pewność, że surowe mięso, które kupujesz w naszym sklepie firmowym jest zawsze świeże posiadamy jako nieliczni własny ubój
Tradycja masarnictwa w rodzinie sięga
ponad 25 lat wstecz.
Dzięki doświadczeniu i zachowaniu
tradycyjnych receptur możemy zaoferować
Państwu zdrowe i smaczne wędliny.