Kiełbasy cienkie — wędliny wieprzowe w naturalnych osłonkach wykonujemy
z rozdrobnionego mięsa oraz poddajemy procesom wędzenia i parzenia.
Charakterystyczny smak i zapach zawdzięczają starannie opracowanej recepturze i
oryginalnej kompozycji naturalnych przypraw. Kiełbasy grube — produkty wykonujemy z dużych
kawałków mięsnych z dodatkiem specjalnych przypraw. Parzymy w osłonkach. Kiełbasy z
przeznaczeniem do plastrowania.
•FRANCUSKA, POLSKA A MOŻE
PO PROSTU WIEJSKA?•
wybór należy do ciebie:
kiełbasa francuska od wielu lat ma swoich polskich zwolenników.
charakterystyczny smak mieszanki przypraw sprawia, że kiełbasa pasuje na
każdą okazję.
kiełbasa polska biała parzona typowa, niewędzona w naturalnej osłonce.
produkt doskonale nadaje się na grilla. w smaku wyczuwalny aromat
naturalnej mieszanki przypraw.
kiełbasa wiejska produkowana od początku powstania firmy. jedna z
najbardziej popularnych i lubianych kiełbas w naszym asortymencie.